Parlamentul European își va desfășura activitatea de săptămâna aceasta la Bruxelles, unde va avea loc, pe 28 și 29, și mini-sesiunea plenară.

Săptămâna va începe cu întrunirea Comisiei pentru Afaceri Externe, unde va avea loc o dezbatere cu Ministrul de Externe din Columbia, Carlos Holmes Trujillo, la care va participa și Delegația pentru Adunarea Parlamentară Euro-Latino Americană.

Marți va avea loc întrunirea raportorilor pentru propunerea privind reutilizarea apei pentru irigații. Puteți găsi detalii despre această propunere, pe care sunt raportor din umbră, pe website-ul meu: https://www.laurentiurebega.ro/romania-si-reutilizarea-apei-pentru-irigatii/

Miercuri și joi vor fi dezbătute și supuse la vot rapoarte precum mobilizarea fondului european pentru adaptare la globalizare, mobilizarea măsurilor pentru a adresa riscurile legate de securitate și migrație, și reintroducerea temporară a controalelor la granițele interne. Vor mai fi dezbătute și votate rapoartele privind Serbia, Kosovo, Republica Iugoslavă Macedonia, Albania și Muntenegru.

Să aveți o săptămână plină cu realizări!